Keresett szó:

Székhelye:

Működési szakterülete:


Az adattárban összesen 405 szervezet adatlapja található meg.
 
Hargita Megye Tanácsa 2% kampánya

Adományozza 2011 évi jövedelemadója 2%-át Hargita megyei civil szervezetnek!


Részletek


Felhasználói név:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Regisztráció
 
Név:
E-mail cím:
Hírlevélarhívum
Számítógép- és szoftveradományok a TechSoup Romániától
2010-11-01 17:54:26
A TechSoup Romania Informatikai Adományozó Program a Székelyudvarhelyi Közösségi Alapítvány és a TechSoup Global partnerségének keretében valósul meg. A San Francisco-i székhelyű TechSoup nonprofit szervezetek technológiai kapacitásépítésével fogalakozik, oly módon, hogy a vezető szoftver és hardver gyártók által nyújtott adományokat az egyes országok nonprofit szervezeteinek adománykéréseivel kapcsolja össze.


A program azáltal, hogy az adományozott szoftvereket egy jelképes adminisztrációs díjért teszi hozzáférhetővé, csökkenti a civil szervezetek informatikai beszerzésének költségvetését. Az adminisztrációs költségek mértéke tételenként változik, mégis a szervezetek 90-96%-os megtakarítást érhetnek el a tipikus kereskedelmi árakhoz képest. A díj biztosítja, hogy a program hosszú távon fenntartható legyen és az adományozott termékeket továbbra is a lehető legnagyobb hatékonysággal és a lehető legkisebb költségen tudja felajánlani.
Az informatikai termékek adományozásával a nonprofit szervezetek költségvetéséből források szabadulhatnak fel egyéb technológiai beszerzésekre vagy más programterületekre. A TechSoup program az Amerikai Egyesült Államokban több mint hét éve működik és eddig összesen 300 millió USD értékű szoftvert továbbított közel 50.000 nonprofit szervezetnek. A TechSoup Romania program jelenleg a Microsoft és a CISCO által felajánlott adományokat közvetíti, a jövőben más vezető technológia gyártók adományainak bevonása is szerepel a tervek közt.
Hogyan lehet hozzáférni?
A http://www.techsoup-romania.org/user/register weblapon lehet ingyenesen regisztrálni.
Bővebb információkat a programban szereplő termékekről a következő linkek tartalmaznak:
Számítógépadományok
Szoftveradományok – jogtiszta Microsoft Office, Windows, stb
Cisco termékek
 
Amennyiben további kérdések merülnek fel, írjanak bizalommal a techsoup@szka.org e-mail címre.
 
Tisztelettel,
Mester Zoltan
TechSoup România
http://www.techsoup-romania.org/

Vissza
 
© 2009 HARGITA MEGYE TANÁCSA, Minden jog fenntartva.
Készítette: DirectWEB © 2009