Keresett szó:

Székhelye:

Működési szakterülete:


Az adattárban összesen 405 szervezet adatlapja található meg.
 
Hargita Megye Tanácsa 2% kampánya

Adományozza 2011 évi jövedelemadója 2%-át Hargita megyei civil szervezetnek!


Részletek


Felhasználói név:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Regisztráció
 
Név:
E-mail cím:
Hírlevélarhívum
2009. június

Vidékfejlesztés és programok igazgatóság Civil szervezetek részleg elektronikus hírlevele

Kedves Olvasóink!

A gyermeknapi, majd az évzáró izgalmas eseményei után beköszöntött a nyári táborozások ideje. A gazdasági válság ellenére a civil szervezetek idén is igyekeznek minél több gyermek és fiatal nyaralását megszervezni. Reméljük, nem maradnak el az élménybeszámolók, hírek, tudósítások! Leveleiket köszönjük, munkájukhoz kívánunk sikert, kitartást!

Felhívás!

Hargita Megye Tanácsa a 111/2009 számú Határozatával jóváhagyott egy új programot, amellyel egyfajta katalizátor-szerepet vállal fel az önkormányzatok, a vállalkozók és a civil szféra közötti együttműködés erősítése érdekében, a PPP  (Privat Public Partnership) “szellemében” .

Az együttműködés végső célja olyan projektek közös megvalósítása, amelyek kellő társadalmi fontossággal rendelkeznek és amelynek megvalósításához mindhárom szektor igazán hozzá tud járulni.

Általában a civil szféra reagál a leggyorsabban egy felmerülő társadalmi problémára, és sok szervezet dolgozik kisebb-nagyobb, társadalmi érzékenységű projekten. Együtt - a civilek, vállalkozók és önkormányzatok együttműködése által - talán hamarabb sikerül azt véghezvinni.Ezért szeretnénk, ha Önök az eddigi elképzeléseink mellé (például: biztonságos játszóterek kialakítása a megye helységeiben, a turizmus fejlesztése, iskolai tej-kifli program lebonyolítása a három szektor együttműködése által) elküldenék a javaslataikat, ötleteiket új, közös, társadalmi szintű projektek kidolgozásához. Konkrét javaslatokat és projektötleteket várunk a kardaluseniko@hargitamegye.ro Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez e-mail címre.

 


 

Aktuális civil hírek
 Összeállította:
Kardalus Enikő

Munkatársak:
Salamon Andrea, Simon Emil,  Zonda Erika

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotók:

 

 

Hasznos linkek:

www.finantare.ro 
www.e-scoala.ro/ong/
www.e-democracy.md/ngo/

www.centras.ro .ro
www.fdsc.ro .ro
www.bizcampus.ro
www.e-agora.ro
www.infoong.ro
www.responsabilitatesociala.ro
www.euractiv.ro
www.infoeuropa.ro
www.fonduri-structurale.ro
www.fonduri-ue.ro
www.anpcdefp.ro
www.ceetrust.org
www.academiaonline.ro
 


Vissza
 
© 2009 HARGITA MEGYE TANÁCSA, Minden jog fenntartva.
Készítette: DirectWEB © 2009